Саша Илич многократно искал да си тръгне от ЦСКА

7 Dni Sport15.09.2023
ЦСКА - Сепси, Саша Илич

Доскорошният треньор на ЦСКА Саша Илич многократно е изявявал желание да напусне клуба по време на престоя си на „Българска армия“.

Това твърди спортният журналист Деян Веселинов, който бе гост в YouTube предаването на канала CSKA Fan TV.

„Би било добре в някакъв момент Саша Илич да каже какво е било влиянието му в отбора от неговата гледна точка. Защото от това, което съм чул от кухнята, този човек през едногодишния си престой в клуба постоянно искаше да си ходи. Беше се хванал за главата още когато дойде, като се мъчихме с Македония Гьорче Петров в жегата в Скопие. После искаше да се прибере в Белград за да мисли какво да прави. Имаше такъв момент и във втората половина на миналия сезон след зимната пауза. Дори след загубената титла нямаше пълна яснота ще си тръгне ли, ще остане ли, доколко е мотивиран“, разкри Веселинов.

Припомняме, че след като стана ясно, че ЦСКА е уволнил Саша Илич след домакинската загуба с 0:2 от Сепси, първите информации в Сърбия сочеха, че той сам е напуснал клуба.

Автор: „Тема спорт“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ