Александър Димитров: Извинявай, чичо Венци, който чупи – купи

александър_димитров

Слекционерът на младежкия национален отбор по футбол на България – Александър Димитров, разясни как ще бъдат платени щетите, които бяха нанесени в съблекалнята на стадион „Александър Шаламанов“.

„За да си добър футболист не са нужни само спортно-технически качества. Трябва да си и добър човек. Националният отбор е огледалото на една държава и трябва да си пример.
Тук искам да се извиня на домакините от Славия. Нашата радост беше бурна. Има някой проблеми по съблекалнята на Славия. Ние събираме глоби, с които ще покрием щетите, но стига всичко да е честно, а не да правим основен ремонт на съблекалнята. Все пак, който чупи – купи.“

Средствата от подобни глоби са били давани с благородна цел на различни организации, но този път ще отидат по друго направление.

„Имахме нужда от победа и от такава радост. Тези пари винаги ги даваме за благотворителност, но този път ще са за ремонт.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ