След скоростни преговори Григор Д. Димитров и Даниил С. Медведев се разбраха: Правим смяната

7 Dni Sport14.09.2023
Screenshot 2023-09-14 at 11.27.37

Григор Димитров замени Даниил Медведев за шоу турнира Ultimate Tennis Showdown, който ще се играе във Франкфурт между 15 и 17 септември.

Медведев се отказа от участие, след като загуби финала на Откритото първенство на САЩ от Новак Джокович и заяви, че това са били най-трудните му две седмици от физическа гледна точка и се нуждае от почивка.

Григор Димитров е избрал прякора G-Unit за участието в шоуто, като това е името на рап група, водена от 50 Cent. Това не е непозната територия за Димитров, тъй като той е участвал като титуляр във втория сезон на UTS през 2020 година.

Програмата на турнира предвижда, че през първите два дни ще има 6 мача и всички 8 тенисисти ще бъдат на корта, а за неделя са запазени двата полуфинала и финалът на турнира. Всички мачове се играят под съпровода на музика от най-актуалните диджей.

Останалите участници в турнира са Гаел „La Monf“ Монфис, Диего „El Peque“ Шварцман, Каспър „The Iceman“ Рууд, Андрей „Rublo“ Рубльов, Ян Ленард „The Thunder“ Щруф, Кристофър „The Rocket“ Юбанкс и Беноа „The Rebel“ Пер, като всички се явяват с прякорите си.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ