Дробаров за Берое: В България няма лек мач, ще се рададем на 100%

Черно море - ФК ЦСКА 1948, Влатко Дробаров

Черно море проведе интензивни тренировки на клубната си база на стадион „Младост“ през седмицата преди мача си с Берое в петък. В отбора няма контузени и наказани играчи, а оптимизмът за предстоящия двубой идва от факта, че до този момент варненци не познават вкуса на загубата от началото на първенството. Добрите резултати са и причина стадион „Тича“ да се изпълва все повече с привърженици след всяка една победа на отбора.

Пред Sportal.bg един от хората, които ще трябва да спират атаките на Берое Влатко Дробаров, говори за очакванията си за двубоя:

„В България няма лек мач и никога предварително не можеш да си осигуриш точките. Берое е един нов отбор, който промени облика си и има много нови футболисти. Представят се засега много добре и само респект за това. Такива отбори са най-опасни и затова трябва да подходим сериозно. Ние вървим в една много добра посока и всеки един от нас иска тя да продължи. Чувства се един подем в редиците и ще се раздадем на 100%. Надявам се това да ни помогне да се поздравим накрая с положителен резултат за радост на нашите фенове, които не се съмнявам, че ще ни подкрепят отново и направят от петъчната вечер една хубава фиеста”, завърши Дробаров.

Автор: „Спортал“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ