Световна и европейска шампионка разби мъжете в „Игри на волята“

Screenshot 2023-09-13 at 17.35.46

Капитанската битка в снощния епизод на „Игри на волята“ завърши с победа за водача на Амазонките, които вече втора седмица живеят на Дивата река – Албена Ситнилска. Тя е световен и европейски шампион по кикбокс и таекуондо. Има 23 европейски и 4 световни титли в таекуондо и е била три пъти европейска и три пъти световна шампионка по кикбокс. В момента се занимава с каскадьорство.

Не е тайна, че дамите приемат повече от тежко престоя на най-суровата територия в шоуто, като се оплакват от студа през нощта и глада, който ги изтощава и победата на арената им се струва все по-невъзможна.

Но ето че снощи Албена Ситнилска, която единодушно бе избрана за капитан, надви двамата мъжки капитани от останалите племена и избра да вземе огън за племето си. Зрителите бяха очаровани от факта, че тя предпочете да стопли отбора си пред това да получава вкусна закуска само за себе си до края на участието си в шоуто.

Шампионката по кикбокс се представи повече от добре в снощната битка. Макар и още от самото начало да се движеше по препятствията последна, тя успя да завоюва победата на последния компонент. Факт е, че Ситнилска никак не се притеснеи от факта, че изостава от съперниците си, запази спокойствие, което ѝ осигури концентрация, съответно и победа.

Автор: „Гонг“

Снимка: Инстаграм профил на Албена СитнилскаЗа нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ