ЦСКА е отказал още една контрола

7 Dni Sport08.09.2023
ЦСКА - Крумовград, Отбор

Треньорът на ЦСКА – Нестор Ел Маестро е отказал втора контрола по време на паузата заради мачовете на националните отбори. Червените са в Тетевен от вторник вечер, а в събота сутрин ще проведат двустранна игра с Литекс, след което се прибират в София.

Имало е вариант за спаринг и с третодивизионен тим, който е трябвало да се състои днес.

Ел Маестро обаче е предпочел тимът му да изиграе само една контрола, тъй като не искал между двата мача да има разлика от само 48 часа. Вместо това сърбинът с британски паспорт ще заложи на двуразови тренировки до петък включително, а срещата с Литекс ще сложи край на лагера.

Ловчанлии са водени от доскорошния шеф на червената школа Добромир Митов, като след 8 кръга се намират в зоната на изпадащите на Втора лига с едва 6 точки.

Очаква се Нестор Ел Маестро да даде ден или два почивка на своите футболисти след прибирането в София. В началото на следващата седмица тимът започва подготовка за първия си мач след подновяването на първенството – домакинството на ФК ЦСКА 1948 в неделя, 17 септември, от 20:30 часа.

Автор: „Тема спорт“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ