Младата звезда на България е на антибиотици преди сблъсъка с Франция

България - Словения, Алекс Николов

Младата звезда на българския волейбол Александър Николов отново се разболя. Асът ни започна Европейското първенство с вирус, а сега страда от болки в гърлото. Лекарският екип му даде антибиотик, за да може да се възстанови. В последните дни здравословни проблеми имаха Теодор Салпаров и Мартин Атанасов.

България излиза срещу „петлите“ в петък от 20:30 часа. Треньорът ни Пламен Константинов е оптимист, че ще можем да повторим играта от двубоя срещу Словения. В него нашите загубиха с 0:3, но впечатлиха с представянето си.

„Надявам се добрата инерция от последния мач да продължи и в осминафинала – каза треньорът на „лъвовете“. – Само с играта срещу Словения имаме шанс срещу настоящия олимпийски шампион. Дано всички са здравословно добре. Имаме от самото начало проблеми. Алекс Николов се разболя от местния вирус, а сега го боли гърло и е на антибиотици. Когато състезател влезе във форма, всичко, което лети, му се лепи. Мартин Атанасов игра с температура срещу Словения. Овладяна е. Вирусът хвана и Теодор Салпаров онзи ден, но лекарският екип се справи. Най-важното е да са здрави за мача.“

Автор: dsport.bg


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ