Бойко Борисов също подкрепи Петър Хубчев

7 Dni Sport07.09.2023
Бойко Борисов

Бившият премиер на България Бойко Борисов подкрепи бронзовият медалист от САЩ’94 Петър Хубчев.

Както е известно, бившият треньор на „лъвовете“, Левски и Берое се бори с тежко заболяване. Лидерът на ГЕРБ се появи на снимка с още негови поддръжници, в която държи фланелка „С теб сме Петьо“, на която има лика на бившия защитник. Освен това много поддръжници от партията на Борисов се появиха с тази фланелка и на „Мача на надеждата“, който се състоя на стадион „Васил Левски“.

Благотворителният двубой, организиран от Фондация “Стилиян Петров”, чийто приходи ще бъдат дарени за борба с онкологичните заболявания в България. Те ще бъдат разпределени както между болници в страната, така и за подпомагането на хора, които се борят с коварното заболяване.

Още преди срещата играчите на отбора съставен от български звезди излезе с фланелки, чийто надпис бе:“Петьо, с теб сме!“, а след това в петата минута бе спряната срещата, за да може над 20 000 зрители по трибуните да аплодират легендарния №5 на България.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ