Пиер Кунде, Лазар Ранджелович, Абубакар Камара или Папе Сисе от Олимпиакос гледат към ЦСКА

7 Dni Sport07.09.2023
Screenshot 2023-09-07 at 9.20.47

Гръцкият гранд Олимпиакос е направил оферта към ЦСКА. Тимът от Пирея прави опит да се раздели, дори и под наем, с четирима играчи, твърдят информации от южната ни съседка.

Това са Пиер Кунде (халф, Камерун), Лазар Ранджелович (халф, Сърбия), Абубакар Камара (нападател, Мавритания) и Папе Сисе (защитник, Сенегал).

„Червено-белите“ през цялото лято търсеха желаещи за четиримата, но такива не се намериха. След затварянето на трансферния прозорец в повечето европейски шампионати на 1 септември, Олимпиакос е започнал да предлага карето на финансово стабилните клубове от държави, където все още може да се правят сделки, допълват гръцките медии. Както е известно, летният трансферен прозорец в България затваря днес.

ЦСКА направи впечатление през лятото, след като плати доста пари за нови попълнения, а най-впечатляваща беше сделката за нападателя Матиас Фаетон за 1,6 милиона евро (според Transfermarkt). Именно затова от гръцкия гранд са се обърнали към „червените“ да си изберат някои от четиримата футболисти.

Много малка е вероятността на „Българска армия“ да вземат някой от предложените играчи на Олимпиакос. Причината за това е свързана с статута им. От четиримата само роденият във Франция и играл във Фулъм Камара има паспорт от Европейския съюз. „Армейците“ вече имат голям брой футболисти, които нямат ЕС документи и се налага треньорът Нестор Ел Маестро да избира кой ще остане извън групата за даден мач.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ