Наско Сираков тропна по масата: 7 млн. в касата ни за техничаря Уелтън, повече не коментирам

7 Dni Sport06.09.2023
Наско Сираков,

Ръководството на Левски е заковало цена на звездата си Уелтън, съобщават колегите от „БЛИЦ“. Бразилецът струва точно 3,5 милиона евро и който го иска в състава си, трябва да заплати въпросната сума.

Трансферният пазар в Западна Европа затвори, но е още отворен в други страни. Не е тайна, че има интерес към крилото, но не и конкретна оферта на този етап. Такава няма и за Краев, който след колебливо начало на сезона в момента се намира в отлична форма.

Пристигнало конкретно предложение от Ференцварош за Келиан ван дер Каап. Офертата дойде преди реванша с Айнтрахт (Франкфурт). В Левски обаче първо не са останали доволни от предложената сума, а и освен това централните защитници в отбора са дефицит. В разговор с Наско Сираков треньорът Николай Костов заявил, че е съгласен да се раздели Ван дер Каап само ако му бъде намерен заместник.

Няма движение относно евентуалния трансфер на Илиян Стефанов в Израел, за чийто интерес писа същата медия. Трансферният прозорец в израелското първенство затваря на 20 септември, така че се очаква развитие по темата.

„Сините“ в момента са в дълга почивка – най-голямата сред всички отбори в елита.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ