Истината за Румен Радев и Мудева – красивата двойка от „Игри на волята – сезон 5, казвам Ви го, имам и снимки

7 Dni Sport06.09.2023
Screenshot 2023-09-06 at 10.47.09

Младият участник в новия сезон на „Игри на волята“ Румен Радев предложи брак на своята приятелка – Теодора Мудева, която е носителка на титлата „Мис България“ за 2018 година.

Още с първия епизод на риалити формата Румен стана любимец на публиката със своята отдаденост и борбена игра в предаването.


Красивата Мудева и талантливия Радев са прекрасна двойка, която се наслаждава на любовта си.

Част от участниците пък казаха, че „биха станали гвардейци на Румен Радев“, като се пошегуваха с него относно съвпадението на имената му с тези на президента.

Във формата той участва заедно със своята приятелка Теодора. Първоначално двамата бяха в един отбор, но скоро след началото на играта, бяха разделени в различни племена.

Теодора стана част от женското племе на „Амазонките“, а Румен и още няколко участника, бяха изпратени на самотен плаж в „изгнание“.

И двамата вече са вън от играта, тъй като записа на този риалити формат е бил през лятото и на плажа, където се е снимало предаването, вече няма никой от участниците и екипа.

Изглежда обаче двамата млади са заедно и след формата, като вече са предприели по-сериозна крачка – към брак.

От фотос в социалната мрежа се вижда, че Румен е подарил на своята любима пръстен с диамант, така, както повелява традицията в такъв красив момент.

Автор: „Труд“

Снимка: Татяна Радева


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ