Локо Пловдив иска да привлече Идо Вайер от Макаби Нетаня

7 Dni Sport05.09.2023
Локомотив Пловдив - Крумовград,

Лидерът в Първа лига Локомотив (Пловдив) иска да привлече в състава си израелския десен защитник Идо Вайер от отбора на Макаби (Нетаня), съобщават местните медии.

26-годишният Вайер започна четвърти сезон в Макаби (Нетаня), за който вече е изиграл 67 официални мача, а в предишната кампания записа 22 участия и помогна на отбора да спечели Тото Къп, да достигне до финала на турнира за националната купа и до петото място в крайното класиране на шампионата.

В израелските медии изтъкват, че крайният бранител се отличава със себераздаване във всяка среща, с тактическа дисциплина и с добри офанзивни качества.

Пловдивчани искат да подсилят отбраната си, както и да получат допълнителна вариативност в състава след силното начало на сезона в българската Първа лига.

Вайер пък няма гарантирано титулярно място в Макаби през настоящия сезон и търси ново предизвикателство, като се очаква да премине на „Лаута“ като свободен агент, въпреки че има договор с Макаби за още един сезон.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ