Лудогорец привлича Мунир Чуяр за заместник на Кирил Десподов

7 Dni Sport05.09.2023
Screenshot 2023-09-05 at 9.10.39

Лудогорец е постигнал устна договорка с агентите на бившия футболист на Истанбул Башакшехир – Мунир Чуяр, твърди журналистът на турското издание „ajansspor.com“ – Салим Манаф.

През това време същата новина се появи и в хърватското издание „gol.dnevnik.hr“, което разкрива Чуяр, който в момента е свободен агент, е предпочел Лудогорец пред това да премине в местния Хайдук Сплит.

Очаква се френския футболист с марокански корени да подпише 3-годишен договор с Лудогорец с опция за удължаване с още една година. Според Салим Манаф, българският шампион ще плати сума на агентите на футболисти, а част от нея ще постъпи и в Истанбул Башакшехир, който се е съгласил да разтрогне договора на 24-годишното крило.

Ако сделката се осъществи, то Мунир Чуяр ще бъде със статут на заместник на Кирил Десподов в Лудогорец. 24-годишният футболист играе предимно като ляво крило, а по-силният му крак е левият. Чуяр е юноша на френския Ланс, като кариерата му преминава още през Дижон, както и турските Йени Малатяспор, Касъмпаша и Истанбул Башакшехир.

В кариерата си фланговият футболист има и 43 мача във френската Лига 1, в които вкарва четири гола и асистира за два.

Снимка: Официален Инстаграм на Мунир Чуяр


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ