Христо Йовов: Имаме шансове за титлата и ще се борим докрай

7 Dni Sport04.09.2023
ЦСКА - Левски, Христо Йовов

Левски и ЦСКА също имат нужда от нови стадиони, както се случи с грандовете на Пловдив. Това обяви в подкаста „За спорта без клишета“ членът на УС на „сините“ Христо Йовов. За тима от „Герена“ това се е видяло ясно при гостуването на „Дойче Банк Парк“ във Франкфурт.

„Естествено, съоръжението може да не е в същите размери 55 000, но да е покрито изцяло. Вижда се, че така не трябва да викаш много, за да създадеш атмосфера“, обяви той.

„Искам да благодаря на всички, които ни подкрепяха. И в първата среща, и в Германия. От Айнтрахт ни обявиха, когато си говорихме след мача, че заслужаваме да играем в групите. Те бяха впечатлени от средната възраст на отбора ни. Казаха, че имаме тим за Лига Европа, но феновете ни заслужават Шампионска лига“, разкри той.

„Тъжен съм, защото се представихме достойно в първата среща. По нищо не им отстъпихме. Бяхме абсолютно равностойни. Появиха се надежди, че можем да направим нещо. Във втората среща обаче не се представихме на това ниво. Имахме шансове, но има и закономерности. С това 1:1 обаче веднага се появиха мнения, че тези не са толкова силни“, отчете той.

„Имаме шансове за титлата и ще се борим докрай. Отборът ни показа, че има потенциал да се развива“, завърши Йовов.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ