Една сделка за смело над 100 млн. лева

7 Dni Sport30.08.2023
Screenshot 2023-08-30 at 10.24.24

От Фейсбук профила на Иван Схермечийски – фена на отбора на ЦСКА:

„ЦСКА е най-титулувания отбор в България от ръководството му се се очаква отлична работа. Моето лично мнение е, че от към финансиране Гриша Ганчев и всичките му партньори се справят за много висока оценка. По различни писания из нашите медии сумата, която е дадена в ЦСКА за периода, в който фамилия Ганчев са собственици е смело на 100 млн. лева. По 20 млн. на сезон дори се получава повече, но няма да изпадам в детайли, защото не съм и запознат из основи с тях. Има хора, които това им е работата и знаят, а има и финасови отчети.

Моята забелжка към ръководството е в сферата на контакта с феновете, политиката спрямо треньорите и липсата на чиста информация към феновете. Какво пречи, като в клуба работят научени и начетени хора, да се излезе с едно структурирано обръщение и да се каже: сменяме треньора, заради това, това и това. Слагаме нов треньор, защото мислим, че той ще се справи с това, това и това. Мисля, че при такъв подход, ще има разбиране от запалянковците.

Искам силен ЦСКА, който да побеждава всички в България и да слави името си в ЕКТ, както му отива.“, пише запалянкото.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ