Избягал от ЦСКА в Левски старши-треньор поема Пирин Благоевград

7 Dni Sport29.08.2023
ФК ЦСКА 1948 - Пирин Благоевград, Даниил Кондраков

Иво Тренчев е новия наставник на Пирин Благоевград и ще изведе „орлетата“ за първа тренировка утре сутринта под свое ръководство. По информация на Pirinsport.com на него ще му помагат Станислав Бачев и кондиционният треньор Антон Иванов.

Реално той още снощи се е договорил с ръководството, но не е подписал контракт, тъй като по информация на нашата медия, контрактът на бившия вече наставник Радослав Митревски не е прекратен. Затова и от Пирин официално не обявяват назначението на Тренчев, но това със сигурност ще стане скоро.

За Иво Тренчев това ще бъде 3-ти период начело на „орлетата“, бил е и помощник на Йордан Самоковлийски. Любопитното е, че той в екип с Антон Иванов и Станислав Бачев бяха първият треньорски щаб в ерата на Ива Уорън и Пол Белогур през 2019-та година. След това Тренчев заедно с помощниците си бяха начело и на Септември Симитли и Беласица Петрич.

Тренчев е бивш защитник на ЦСКА и Левски. Интересното е, че през 2001 година той напусна Борисовата градина като свободен агент и веднага подписа със „сините“.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ