Томас Лафчис: Имам новини за Наско Сираков и Левски след магичната вечер пред 40 000 зрители

7 Dni Sport25.08.2023
Левски - Лудогорец, Томас Лафчис

Бившият президент на Левски Томас Лафчис даде мнението си след равенството 1:1 на “сините” с Айнтрахт (Франкфурт) в първи мач от плейофите за влизане в групите на Лигата на конференциите и определи изравнителния гол на Асими Фадига на Националния стадион „Васил Левски“ като магия.

„Магия, това е част от “синята” магия. Голяма е на нашата публика, футболистите и ръководството също. От това имаме нужда всички. Смятам, че съдийството беше под всякаква критика. Никога, когато играем при нашите гостувания не ни слагат съдии от Гърция или Румъния, но като дойдат тук винаги ги подкрепят с норвежци, скандинавци, датчани“, започна Лафчис след мача.

„Смятам, че при гола им имаше нарушение. За дузпата не мога да говоря. Важно е героическото, което се случи накрая. Връщаме се 30-ина години назад за мача с Глазгоу Рейнджърс, когато вкарахме по същия начин в последната минута. Но още повече с Вердер Бремен, когато съдиите ни ощетиха тук с червени картони, дузпи и отивайки там, първото полувреме с 11 човека имахме 4 положения да вкараме. Чак, като останахме с 10 човека се прибрахме.

Във футбола всичко е възможно. Надявам се, че това чудо, което го търсим и искаме всички, ще се случи”, завърши Томас Лафчис.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ