Евгени Генчев: Време е да кажа крайното си мнение за „Ергенът“, минаха много месеци, ще ядосам продуцентите

7 Dni Sport17.08.2023
Screenshot 2023-08-17 at 7.38.24

Евгени Генчев, който 3 месеца не свали усмивката си, докато беше в компанията на красавиците от „Ергенът“, които го ухажваха, сега е категоричен, че коктейлите в имението на любовта никак не му липсват.

Това сподели пианистът по време на разговор с последователите си в Инстаграм. Освен това Генчев отговори отрицателно на въпроса дали би участвал отново във формата със заявката, че все пак човек никога не трябва да казва никога.

„Имах прекрасни и уникални преживявания там, които винаги ще си спомням. Запознах се с ценни, дълбоки и разнообразни хора. Някой от тях мога да наричам сега приятели. но това приключение се изживява веднъж. Няма за какво да го рециклирам в главата си“, написа още Евгени в профила си.

Пианистът, който също като възлюбената си Валерия е вегетарианец, се оказа и суеверен, защото сподели, че сутрин винаги става от дясната страна на кревата си. Освен това Генчев се събуждал рано по изгрев слънце, като сутрешната му рутина включва йога и студен душ, а едва след това закусва.

Автор: „АйУоман.бг“

Снимка: Официален Инстаграм профил на Евгени Генчев


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ