17.08, разсекретиха думите на Кирил Десподов към човека, който му е път – Гриша Ганчев: Какво правиш?

7 Dni Sport17.08.2023
ЦСКА - Витоша Бистрица, Кирил Десподов

Кирил Десподов е тръгнал за професионалния футбол от Литекс.

Път към поле за изява са му дали всички треньори, с които е работил и спортния меценат и собственик на отбора по това време Гриша Ганчев. След това има период и в ЦСКА, където направи следващата крачка и последва трансфер в Каляри.

Сега играе в Лудогорец, много фенове му се сърдят затова, а самия футболист след победата на „орлите“ над ЦСКА с 3:0 в Разград за първи път си позволи да говори толкова открито за „червените“ и си позволи съвети към управата им.

Качваме думите на Кирил Десподов към високите етажи на управлението в ЦСКА.

„Човекът, който трябва да коментира ЦСКА не съм аз, тъй като играя в Лудогорец. Искам да кажа, че – да, окей, нямат добри резултати при Нестор Ел Маестро, но ако някой се слуша в мен, имат доста добър треньор. Трябва да му се даде време, дойде в тежка ситуация. Той е много интелигентен, разговаря с играчите. Играл съм при него, направих добри игри. Трябва търпение просто. Дали ЦСКА е свалил нивото, ще го запазя за себе си. Радвам се, когато ние побеждаваме и вървим напред“.

„Приятен разговор проведох с него, пита ме как е семейството ми, аз за неговото. Говорихме за футбол. Каза, че ще се радва да ме види в силен отбор в чужбина. Радвам се, че го видях от престоя си в Австрия. Пожелахме си успех. В ЦСКА винаги има напрежение. Феновете изискват много от играчите и те трябва да не се поддават на емоциите, тъй като само те могат да излязат от ситуацията“.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ