Ел Маестро призна: Заварих отбор пълен с проблеми! Вината за този ЦСКА днес не е моя

payimage-596702

Старши треньорът на ЦСКА Нестор Ел Маестро сподели мнението си за загубата с 0:3 от Лудогорец.

“Много сме далеч от това, което искаме. Има едно или две неща индивидуални представяния, от които съм доволен.

Да не забравяме, че не спечелихме срещу Лудогорец от три опита предния сезон. Винаги е трудно да спечелиш срещу тях. Завършихме на точка от Лудогорец миналия сезон, а днес разликата изглежда по-голяма. Изглежда нещо се е случило между края на миналия сезон и този мач. Това е въпрос за много дълбок вътрешен анализ. Има повече от един фактор и няма прост отговор. Имам отговори, но не искам да ги споделям.

Лесно е да се критикува. Не мисля, че проблемът е мотивацията или характерът. Трудно е, когато допуснеш голове от ситуации, които не са шансове. Настроението е много ниско.

Очевидно не ме познавате, ако си мислите, че това е моят стил – да съм пасивен край тъчлинията. Да скачаш нагоре-надолу не е най-добрият начин да решиш дълбоките и сериозни проблеми, които имаме. Преди да реагираш, трябва да направиш калкулирани решения. След 0:3 мисля какво да направя утре и следващата седмица.

Не знам за нови попълнения. Не трябва да питате мен.

Това са най-добрите фенове. Те са страхотни. За съжаление ние трябва да печелим точките. Ако бяха те, щяха да са шампиони всяка година. Не показваме сериозно подобрение от първия ми ден. Проблемите, когато дойдох, бяха големи. Давам най-доброто от себе си. Надявам се, че показвам качества да се справя с тази криза”, коментира Ел Маестро.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ