Митьо Очите подари за ЧРД на 18-годишния си син проститутки и джип за 250 бона

7 Dni Sport13.08.2023
1
Митьо Очите отбеляза подобаващо 18-ия рожден ден на сина си Митко, вдигайки пищен купон със заря, еротични танцьорки и оркестър през отминалия уикенд. Бляскавото парти в чест на пълнолетният вече Димитър – джуниър е стартирало миналата събота в имението на наркобоса в богаташкото село Кошарица край Несебър, а впоследствие е продължило с демонстративна обиколка из нощните клубове в Слънчев бряг – територия, в която Желязков все още е признаван за „капо ди тути капи“. 

Според груби кръчмарски сметки партито за 18-ия рожден ден на малкия Митьо Очите (синът е наследил не само името, но и прякора на баща си), е струвало поне 50 000 лева на Несебърския Ал Капоне, без да се брои предстоящия подарък, който Желязков ще направи на отрочето си – джип „Мерцедес“ G класа, поръчан от Германия, но все още недоставен. За мутренското возило, което синът му ще шофира, Митьо Очите е броил 250 000 лева, шушука се в Несебър.

Свидетели на купона за рождения ден на наследника на Димитър Желязков разказват, че в събота след полунощ Митьо Очите, придружаван от солидна охрана и от десетки празнуващи младежи от приятелската компания на сина му, е посетил няколко нощни заведения в Слънчев бряг, но без да създава никакви проблеми. Пременен в

 

бял ленен костюм и в тигрови чепици

 

и захапал огромна кубинска пура, Желязков щедро дарувал с бакшиши обслужващите го сервитьори, а в едно от заведенията, които компанията му посетила, дори платил сметката на туристи от съседните маси, които се стреснали от присъствието му и понечили да си тръгнат.

„Митьо беше в отлично настроение, изкара до сутринта с тийнейджърската компания на сина си, която разведе из всички актуални нощни барове и дискотеки в Слънчев бряг“, разказват очевидци на партито. Любопитен детайл от празненството е, че във всеки бар, където Очите и компанията му са се появили, минути по-късно е пристигала полицейска патрулка, която е стояла на метри от заведението.

В Несебър отчитат, че Митьо Очите за първи път прави тур из дискотеките, откакто през лятото на 2018 г. беше арестуван в 5-звезден хотел в Истанбул с любовницата си и екстрадиран в България, за да бъде съден като бос на организирана престъпна група, вилняла по Южното Черноморие. В тъмницата Желязков изкара рекордно дълго време без присъда – над 3 г., преди миналото лято да бъде пуснат под домашен арест и

 

маркиран с електронна гривна на крака.

 

Само преди месец съда в Бургас, където беше разпределено делото срещу него след закриването на Специализирания съд, очаквано измени мярката на Желязков на „парична гаранция“ и Очите вече може спокойно да се придвижва из страната.

Близки до Несебърския Ал Капоне разказват, че 18-годишният му син, който носи неговото име Димитър, е наследил не само визията, но и лидерския нрав на татко си. Димитър – джуниър си имал собствена банда, съставена от тийнейджъри от Несебър, Поморие, Свети Влас и Бургас, които го приемали като свой „патрон“.

Желязков се сдоби с първа мъжка рожба през 2005 г., след като някогашната му домашна прислужница Ангигона Янус се омъжи за него след припламнала любов между двамата. Първата съпруга на Очите, от която са дъщерите му Станислава и Ивелина – Тянка, загина заедно с брат си и един охранител през 2001 г. при бомбен атентат, предназначен да ликвидира Желязков. Митьо Очите има и 5-годишно внуче, с което дъщеря му Станислава го дари през 2018 г., докато Несебърския Ал Капоне търкаше нара на ареста.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ