„Ако излезем 10 000 пред парламента с Гриша и Дани Ганчеви отпред!?“

7 Dni Sport10.08.2023
Царско село - ЦСКА, Данаил Ганчев, Трифон Попов, Гриша Ганчев

Организацията се обърна с „червена харта“ по отделно към фенове, собственици, футболисти и треньори, за да им посочи правилен път в развитието на клуба

Любопитен бе текстът, предназначен за босовете на клуба, с който ръководните фактори на „Армията“ бяха помолени да направят всичко възможно за големите цели на ЦСКА, включително дългоочаквания нов стадион.

Позиция на сдружението

ЗА СОБСТВЕНИЦИТЕ:

Уважаеми Господа, вие давате собствените си пари, за да управлявате този велик софийски клуб. Никой не отрича това. Вашите действия са наблюдавани от безкрайно много различни по образование, ценз и възпитание хора. Някои виждат във ваше лице спасители, а други врагове на любимия отбор. Дори да искаме да не е така, ние не сме в състояние да го променим. Само победите ни обединяват всички! Тогава критици и ласкатели всички те са заедно, щастливи са и се прегръщат. Но на следващия ден всичко започва отначало.

Камъка и Сизиф… Сигурни сме, че не си мислите, че е възможно всички да ви обичат…Невъзможно е. На земята отдавна да има мир и благоденствие за всички, ако беше така. Трябва да сте готови да изтърпите както най-яростните критики, така и лигите на лакеите. И едните и другите са фенове на ЦСКА. Трябва да приемете, че в критиката обаче има и добронамерена такава. Факт е, че без коректив човек лесно се отклонява от верния път. Ние обаче трябва да бъдем обединени, защото заедно трябва да правим крачките напред. Стадиона ни изглежда като „изоставено нещо“. Няма да го описваме сега, но наистина е безумно. Имате нашата пълна подкрепа за реновирането му. Изведете ни на площада на протест ако е необходимо, но вие трябва да сте най-отпред. Представете си 10 000 пред парламента с Гриша и Дани Ганчеви отпред. Само докато го заявим и всички разрешителни ще дойдат. И когато блесне новия стадион, пак ще трябва да сме заедно„, пишат от Сдружение „Червени сърца“ в част от позицията си.

 


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ