Барчовски замина със смели мечти

Росен Барчовски

Селекционерът на баскетболния национален отбор на България Росен Барчовски сподели, че мечтае “лъвовете“ да излязат от групата си на предквалификационния турнир. “Трикольорите” са в една група с домакина Турция, Украйна и Исландия.

“От четирите контролни мача на Украйна, които проведоха, и четирите им ги имаме. Смятам, че сме направили каквото трябва. При всички положения фактът, че Турция взима домакинство на тази квалификация, говори за огромната им амбиция. Те са достатъчно силен отбор, така че ще е много трудно за който и да било да ги преодолее”.

“Ние тръгваме, за да играем добре, достойно, равностойно. И с мечти да излезем от групата. За първо място, ако даде Господ, тогава ще мислим. Съзнавам, че Турция е изключителен фаворит. Украйна е много силен отбор, Исландия също. Ние сме нещо като аутсайдер. Надявам се, че това, че сме в много добър игрови ритъм да помогне. Мечтая си да излезем от групата”, заяви Барчовски.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ