Нападателят на Лудогорец Матиас Тисера не се намира в най-добрата си форма. Аржентинецът трябваше да се превърне в заместника на Игор Тиаго, който бе продаден на Брюж, но за момента не оправдава очакванията.

26-годишният футболист дори не влезе в игра срещу Астана (1:2) и изгледа поражението на своите съотборници от пейката. Треньорът Ивайло Петев заложи на новото попълнение Руан Крус през всичките 90 минути, но бразилецът не впечатли с изявите си.

Наставникът на разградчани обмисля да включи като титуляр Тисера в предстоящото дерби с ЦСКА в неделя. Идеята е да се използва скоростта на аржентинеца, както и тази на Текпетей и Десподов срещу по-тромавата защита на червените. 26-годишният футболист има един гол на сметката си срещу армейците – при 2:1 в Разград на 10 октомври миналата година, когато откри резултата.

Треньорът на Лудогорец ще върне и старата схема, в която защитата му е изградена от четирима бранители в линия. Очаква се отново Ноа Сонко Сундберг да стартира като титуляр, като все още не е ясно с кого ще си партнира, пише „Тема Спорт“