Феновете на ЦСКА го искат обратно на „Армията“, но вместо това Христо Янев отива в…

7 Dni Sport09.08.2023
Пирин Благоевград - Левски,

Шефовете на Крумовград обмислят треньорска рокада, твърди “Тема Спорт”. Едва четири кръга след началото на шампионата столът на наставника на тима Неманя Миланович сериозно се клати и се очаква в следващите дни той да напусне поста си. Новакът в елита тръгна със сензационен успех при домакинството на Лудогорец (3:1), но след това бяха регистрирани три загуби от ЦСКА (0:1), Черно море (1:3) и Берое (0:2).

Особено е натежало последното поражение, при което Крумовград изглеждаше катастрофално в защита. Отбраната на новака допусна детински грешки, а на моменти липсваше всякаква идея и тактическа дисциплина, което позволи на домакините да отбележат два гола. В герой за старозагорци се превърна Вини Трибуле, който вкара първото попадение, а после след негов удар Алекс Колев си отбеляза автогол. Камерунецът с френско гражданство имаше още две чисти положения, а Франческо Селесте пропусна и дузпа, което спаси Крумовград от разгром.

Изключително слабата игра при гостуването в Стара Загора е вбесило клубните шефове и те вече са намерили заместник на Миланович. Става въпрос за носителя на купата на България с ЦСКА от 2016 година Христо Янев. Според добре информиран източник двете страни вече са провели предварителен разговор и са постигнали принципно съгласие. Янев за последно работи в Пирин, където успя да сътвори чудото и спаси благоевградчани от изпадане, а след оставката на Саша Илич бе чакан от феновете в ЦСКА, но…

При положение, че се съгласи да застане начело на Крумовград, Янев ще има възможността да работи с бившите си възпитаници в Пирин – Янко Георгиев, Вячеслав Велев, Реян Сенхаджи и Андрей Йорданов, които си тръгнаха от Благоевград, заради финансовата криза и некоректното отношение на ръководството към тях.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ