Бивш треньор на ЦСКА: Приятел съм с Ганчев, казах му го и на него, какво като бием Лудогорец

7 Dni Sport09.08.2023
Лудогорец - ЦСКА, Отбор

Бившият треньор на ЦСКА Александър Станков коментира случващото се в клуба.

„Не искам да се превръщам точно в този момент в хората, които само критикуват, защото съм бил в подобна ситуация и знам, че отборът има нужда от подкрепа. Но аз още отпреди казвам, че нещо не е наред в играта на ЦСКА, макар че завършихме на точка от титлата. Тимът вече дълго време не изглежда по начина, който подхожда на ЦСКА.

Нещата са много комплексни и дълбоки, не може да се търси вината само в треньорите. Някои хора трябва да поемат своята отговорност. За мен от години длъжностите в нашия клуб са размити и няма точно определен профил кой за какво отговаря, за да поеме своята отговорност. Най-лесно е да се говори, когато си извън клуба, но това е моят роден отбор и мисля, че мога да изкажа мнение. Мен също ме боли от тази ситуация.

Не крия, че съм добър познат, бих казал приятел със собственика на клуба, сега има и други хора в управлението и това, което казвам сега, съм му го казвал и на него. Нещата не стоят добре.

Изходът от тази криза зависи от един или два мача, от някоя победа. Но въпросът е, че трябва да се вземат генерални решения на високо ниво. На ЦСКА подхожда да има цялостна стратегия, подреден екип, визия, за да може клубът да тръгне напред. Дори и малко да се забавят резултатите, трябва да се тръгне в правилната посока. Защото в България сме царе на момента. Ще бием Лудогорец и пак ще се вдигнем във въздуха. Но това няма да значи, че проблемите в клуба са решени. А това трябва да се случи час по-скоро“, каза той


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ