Екшън без голове в морското дерби, Септември се върна на върха

Спартак Варна - Септември София, Красимир Балъков

Черноморец Бургас и Спартак Варна завършиха 0:0 в морското дерби на Втора лига. Срещата беше от 4-ия кръг на първенството. Двата отбора изиграха много интересен мач, въпреки че голове на „Лазур“ не паднаха. „Соколите“ бяха в ролята на фаворит, но на терена това не си пролича особено и по-чистите голови положения бяха на сметката на „акулите“. Гостите завършиха срещата с девет души, след като Велислав Боев беше изгонен с два жълти картона, а в заключителните минути се получи меле между играчите и щабовете на двата отбора, при което Румен Румевно получи директен червен картон, а Гюзелев от домакините втори жълт. Черноморец заема 10-о място във временното класиране с 5 точки, докато Спартак е трети с две повече.

В другия мач от кръга днес Септември (София) постигна четвърти пореден успех и отново оглави класирането във Втора лига. Отборът на Красимир Балъков спечели гостуването си на ЦСКА 1948 II с 3:2 в двубой от четвъртия кръг на първенството, но се наложи да потрепери в последните минути, въпреки че имаше аванс от 3:0 до 28-ата минута.

 

 


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ