Шефовете го извадиха от състава на Илич, но Ел Мастро го върна! Какво следва за него в ЦСКА?

7 Dni Sport08.08.2023
лазар туфегджич

Плеймейкърът Лазар Туфегджич донесе равенството 1:1 за ЦСКА срещу Славия след хубав удар с глава при центриране на Тобиас Хайнц. За сърбина това бе първи двубой от над два месеца, след като пропусна подготвителния лагер в Австрия, а след това не попадаше в групата на тима.

Мдиите вече съобщиха, че червените шефове търсят начин да се разделят с 26-годишният футболист, след като през миналия сезон той тотално разочарова. Доскорошният треньор Саша Илич също потвърди тази новина, като заяви, че ръководството е извадило Туфегджич от състава и то ще решава неговото бъдеще.

Причината сърбинът да се завърне срещу Славия обаче не е, че е било взето решение да остане в тима. Кадровата недостатъчност принуди Нестор Ел Маестро да се довери на услугите на Лазар, който му се отблагодари с гол. Все още обаче не е ясно къде ще продължи неговата кариера, като един от основните проблеми е, че халфът заема квота за чужденец извън ЕС. Туфегджич настоява и за висока неустойка при преждевременна раздяла с клуба, което прави още по-комплицирана ситуацията с него.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ