Огромна далавера на „Лаута“! Феновете на Локо Пд искат спешна среща с уплашения Зико

7 Dni Sport08.08.2023
Ботев Пловдив - Левски, Здравко Димитров, Антон Зингаревич, Илиян Филипов

Организирани фенове на Локомотив Пловдив изпратиха отворено писмо до кмета на града Здравко Здравков, с което отправиха покана за среща.

Тя е продиктувана от „угрозата завършването на ст. „Локомотив“ да бъде опорочено. Привържениците на „смърфовете“ настояват да бъде направена проверка, която да установи по какви критерии е определена сумата 42 милиона лева за завършването на съоръжението.

Феновете заявиха, че при липса на реакция от страна на кмета, запазват правото си да го потърсят.

Ето какво гласи отвореното писмо:

„До

Здравко Димитров

Пламен Райчев

Тодор Тодоров

Уважаеми господа,

Отправяме покана за среща, продиктувана от угрозата завършването на ст. „Локомотив“ да бъде опорочено по подобие на други два спортни обекта в Пловдив.

За съжаление притесненията ни се оказаха основателни – сумата от 42 милиона лева е определена по неясни критерии, а размерът ѝ е непропорционално по-висок за позициите, които ще се изпълняват. Тази сума превишава почти трикратно общата стойност на останалите три трибуни!

Настояваме да бъде направена проверка и съпоставка на стойностите, за да се установи как е получена тази сума, особено ако се вземе предвид фактa, че беше предоставен срок от едва 3 (три) дни за изчисление на прогнозните стойности, при наличието на толкова много позиции.

Непонятно е и откъде би била осигурена допълнителната сума до 42 милиона лева, в резултат на което Локомотив да няма нормален стадион, а причината за това да бъде приписана другиму.

Независимо от изричната предварителна договорка, ние не получихме условията на поръчката. Това обстоятелство неминуемо хвърля сянка на съмнение, което се подсилва от силно завишената стойност по-малко от 3 месеца преди местните избори.

Заявяваме, че при липса на реакция от гореспоменатите, запазваме правото си ние да ги потърсим!

Gott Mit Uns

Napoletani

Lauta Hools

Lauta Frontline

East Club

Бригада Пловдив

Гарата

Бесите

Организация „Трибуна Спортклуб“

World Wide Locos

Magic of Plovdiv“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ