Наистина ли в ЦСКА се случва това!? Стойчо със скандални твърдения за него и Любо

7 Dni Sport07.08.2023
ЦСКА - Ботев Враца, Жорди Кайседо, Георги Йомов, Юрген Матей, Стойчо Младенов, Георги Велинов

Оперативният директор на ЦСКА 1948 Стойчо Младенов захапа с ЦСКА. Екзекутора на Ливърпул е категоричен, че клубът от “Българска армия” е употребил много “червени” легенди.

„Отношението ми към другия отбор с името ЦСКА е позитивно. С почти всички си запазих добрите и приятелски отношенията. Има и хора, с които ги нарушихме. Много не приемаха и не бяха доволни от решението ми да премина в настоящия си клуб. На повечето обаче мнението ми е като моето. С това преминаване имах цел. Второто е, че аз съм професионалист и трябва да работя във футбола. Никой няма право да ми се сърди, че продължавам да работя.

Стигнал съм до извода, че моментът с отстраняването на Ливърпул избледнява и това се прави умишлено. Всеки, който влезе в ЦСКА, си мисли, че с неговото идване започва историята на ЦСКА. А това не е така. Историята трябва да се тачи и да се показва. Това е пример за всяко подрастващо поколение.

Нося фланелка от бранда на Христо Стоичков. Всеки един цесекар трябва да се стреми да рекламира името на ЦСКА и на Стоичков.

Мога да спомена хиляди футболисти, които са на топ ниво, като Спас Джевизов, Цецо Йончев, много са, които избледняха в съзнанието на хората, а заслужаваха много по-голямо уважение, по-голяма възможност за работа. А бяха умишлено избутани, употребени и изхвърлени. Както се постъпи и с последните две легенди, минали през ЦСКА – Любо Пенев и Стойчо Младенов. Тази тенденция продължава, което не е хубаво”, заяви той пред БНТ.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ