Стойчо Стоев предупреди за нещо гадно в Локо Сф: Пичове, в такава война победител няма

7 Dni Sport06.08.2023
payimage-595861

Старши треньорът на Локомотив (Сф) – Стойчо Стоев – сподели мнението си за победата с 2:0 над Пирин (Бл).

“Неминуемо ще се диша по-спокойно. Имаше напрежение, не само след загубата от Левски. Виждаше се, че играем с напрежение. Имаме един основен проблем – липсата на увереност. Оттам-нататък започват низ от технически грешки, които нарушават ритъма. Докато успеем самите футболисти да разберат, че грешки ще има, но важното е да ги преодоляваме и да опитват да играят футбол… Имаме проблеми в това естество. В един момент започват или започват да грешат допълнително, или да се поскриват. Трябва ни време, за да преодолеем това и да се превърнем в отбор, който ми се иска да бъде Локомотив.

Имаше и доста положителни неща. Имаше в дадени моменти бързи атаки. Въпрос на време е с работа да се изчистят нещата.

Франса работи доста сериозно и на тренировките. Има достатъчно самочувствие и увереност, за да е ключов състезател за нас.

Арда играе добър футбол. Ние тепърва тръгваме по този път. Надявам се да се представим достойно и прилично, което за мен е най-малко една точка. Със сигурност ще е много трудно. Задължително е за нас да имаме такива сблъсъци, за да се развиваме като отбор.

Напълно възможно е да имаме нови попълнения. Ръководството знае какъв профил футболисти искам, търсят ги. Малко по-трудно е, тъй като финансовите ни възможности не са чак толкова сериозно, което ни забавя.

Нямам представа какъв инцидент е станало. В този спор ли е, война ли е, победител няма да има. Страда самият клуб от цялата ситуация. За съжаление продължават тези пререкания между ръководство и фенове. Жалко. Това ме боли, че няма взаимно разбирателство. Надявам се в един момент да се стигне до сериозни компромиси и от двете страни. Локомотив е на всички, които го обичат”, коментира Стоев.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ