Шефовете на ЦСКА не могат да повярват какво каза Владо Манчев след провала снощи

7 Dni Sport04.08.2023
payimage-595693

Бившият футболист на ЦСКА – Владимир Манчев – бе доста разочарован от загубата с 0:4 от Сепси.

„Аз позитиви в досегашното представяне не виждам, както и надграждане. Отборът нито бележи, нито е добър в защита. Миналата година поне беше силен в отбрана, но сега е, меко казано, смущаващо това, което виждаме. Тотална липса на синхрон. Не мога да повярвам, че това е нивото на ЦСКА и никой не може да ме убеди в това. Не видях живец и искра в очите на нашите играчи, което е притеснително. Трябва много повече раздаване, когато си с червената фланелка. Това е не само недостатъчно, но незадоволително като отношение. Спортно-технически бяхме надиграни категорично.

На ЦСКА работата им сега е да се пренастройват. Първенството е отделно състезание. Там можеш да сбъркаш и да се поправиш. В Европа стана още по-зле на реванша и не се поправиха. Трябва да се вземат сериозни мерки и тези играчи да показват друго лице. Колко селекция искаме още?! Максимум един или двама. Новият треньор не може да е оправдание“, каза Манчев.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ