Бусато към феновете на ЦСКА: Днес не ни вярвате, но ще видите какво ще направим

ЦСКА - Септември София, Контрола, Густаво Бусато

Густаво Бусато увери феновете на ЦСКА, че въпреки отпадането от Сепси, отборът е готов да постигне големи неща през този сезон. Вратарят е на мнение, че „червените“ тепърва ще демонстрират различно лице при треньора Нестор Ел Маестро.

„Играхме срещу тактически много добре организиран отбор. Тъжен съм, защото отпаднахме. Ние трябва да насочим цялата си енергия за следващия мач в неделя и да имаме решение на грешките, които допуснахме днес.

Както казах, ние като отбор грешим, но не трябва да анализираме индивидуалните грешки. Трябва да признаем класата на Сепси и особено резултатите им в последните мачове. Като отбор трябва да се вдигаме. Имаме треньор с нови идеи и съм сигурен, че тази година ще постигнем големи неща.

Знам, че сега в момента има голямо недоверие, но като един от най-опитните в отбора ви обещавам, че всичко ще се промени. Ще се раздам на 1000%, за да радвам нашите фенове“.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ