Разсекретиха тайния списък на новия сезон на „Игри на волята“ – то шампиони, то секс-икони…

1
Напълно звезден ще бъде новият сезон на „Игри на волята“. Снимките на популярното риалити вече приключиха, а победителят се пази в пълна тайна. От няколко дни из Нова тв се върти завоалирана реклама, която представя част от участниците.

Въпреки това „България Днес“ успя да разгадае кои са новите лица, щурмуващи екстремното риалити. „Аз съм първият гимнастик в света, който да прави 6 прелитания“, гласи посланието за един от участниците. Разбира се, става дума за Красимир Дунев. Гимнастикът е сребърен медалист от олимпийските игри в Атланта. Години наред живее в САЩ, но преди 15 се завръща у нас.

Друг популярен спортист също е част от участниците в шоуто. В една от визитките се споменава, че той има повече от 10 отличия от световни и европейски първенства. Става дума за самбистката Мария Оряшкова. С толкова много международни отличия 34-годишната Мария е една от най-титулуваните български спортистки.

В състезанието  участват Мис България 2018 Теодора Мудева, приятелят й Румен Радев, бившият на Емануела – Мартин Николов – Елвиса, както и рапърът Атанас Колев. Певецът имаше дълги години любовен романс с поп дивата Мария Илиева.

Засега има слухове, че новата половинка на мачото Кристиан Кирилов от „София ден и нощ“ – Дени, също е сред участниците. Блондинката нашумя в светските среди с изява в друго шоу на „Нова“ – „Един за друг“. Там бе с бившето си гадже Дани. Двойката обаче се раздели. А наскоро блондинката се залюби с певеца Кристиан.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ