3 милиона лева премия за играчите на ЦСКА, ако направят чудото днес!

7 Dni Sport03.08.2023
ЦСКА - Сепси, Отбор

ЦСКА се изправя в решителен реванш от втория квалификационен кръг на турнира Лига на конференциите срещу румънския Сепси днес от 20,00 часа на стадиона в Сфънту Георге.

Първата среща на „Българска армия“ завърши с успех 2:0 за гостите от северната ни съседка. Загубата доведе до освобождаването на треньора Саша Илич. Така тази вечер повторен дебют начело на 31-кратните шампиони ще направи Нестор Ел Маестро, който беше начело на ЦСКА и през сезон 2018/2019 година.

Отборът от Борисовата градина почива през изминалия уикенд и имаше време да се подготви добре за решителния сблъсък със Сепси.

Проблемите пред Ел Маестро са свързани с отсъствието на контузените Амос Юга, Юрген Матай, Браян Морено и Брадли де Нойер, както и на Лазар Туфегджич. В игра се завръща след изтърпяно наказание Данило Асприля, който пропусна мача в София.

Домакините излизат със самочувствие. Преди три дни Сепси надви като гост с 3:0 Динамо (Букурещ), а днес ще се опита да довърши започнатото на „Българска армия“.

Пред ЦСКА обаче стои невероятен бонус от близо 3 милиона евро. Ръководството на клуба е обещало на играчите да си поделят половината пари, които се полагат за влизане в групите на Лигата на конференциите.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ