Любимецът на Ганчев в Румъния: Говорих с него, ЦСКА е приготвил 16. млн. евро за титлата

гриша ганчев

Бившият халф на Литекс и ЦСКА Еуген Трика говори пред колегите от gsp.ro за предстоящия двубой между Сепси и ЦСКА . Той призна, че е останал крайно разочарован от резултата и играта на “червените” в първия двубой, но заяви, че очаква родният тим да направи всичко възможно, за да победи в реванша.

“Бях на стадиона за двубия с ЦСКА и за мен беше наистина неприятна изненада. Очаквах нещо съвсем различно. Говорих и с боса на тима, който преди мача ми каза “Виж, виж тима, виж как играем!”. Не можах да повярвам как ЦСКА изглеждаше срещу Сепси. Неприятна изненада.

Сепси ми остави приятни впечатления. Те играха и в двете фази перфектно. Когато имаха топката, знаеха какво да правят с нея. Те контраатакуваха остро и причиниха главоболия на българите. Играха смело, имаха вяра в себе си. Никога не съм очаква такъв резултат! Никога! Нека не забравяме, че имаше големи грешки от страна на ЦСКА, но Сепси контролираше мача и заслужаваше да победи.

Нормално беше в ЦСКА да сменят треньора. Сега пристигна Нестор Ел Маестро, който е бил преди това в клуба, познава ситуацията, знае и играчите. Мисля, че в четвъртък ще бъде съвсем различен мач. Когато се смени треньора, играчите имат различна нагласа. Каква атмосфера имаха на стадиона, невероятно, фантастично!

Реваншът ще бъде различен, много по-труден за Сепси. Те трябва да бъдат фокусирани. ЦСКА е сила в България, голям отбор с традиции, с история, с пари, с бюджет. Когато имаш 16 милиона евро бюджет и си фаворит за титлата, е нормално резултатът да не бъде добър за теб. Те ще дойдат да победят в Румъния, нека да видим в квалификациите.

Видях и прочетох, че името ми се спряга за треньор на ЦСКА. Мисля, че името ми се появи просто защото присъствах на мача и говорих с шефа на клуба. Явно от там са направили някаква връзка. Спекулираха по ситуацията.

Истинското ЦСКА е това, което играе със Сепси.

Ситуацията е същата като тази в Румъния с ФКСБ и Стяуа. Въпросите никога не могат да избягат. Аз казвам, че истинското ЦСКА е това, което играе със Сепси“ заяви Трика.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ