Нестор Ел Маестро махнат заради Любо Пенев! Гриша Ганчев поправи грешката

Гриша Ганчев,

Нестор Ел Маестро остана 8 месеца на „Армията” по време на първия си престой в ЦСКА като треньор на тима. Той беше наставник от 7 юни 2018 до 7 февруари 2019 година. Той реално е единственият наставник в ерата „Гриша Ганчев”, който е освободен без да е станал част от реален провал.

Той беше назначен в началото на сезона, а представянето на ЦСКА  в първенството не беше никак слабо. Той завърши годината с равенство с Лудогорец в София и две победи – 2:1 над Ботев Пд и 1:0 над Верея.

По време на зимната подготовка „червените” играха с изключително силни съперници в контролите. Последният мач на Нестор Ел Маестро преди уволнението беше загуба от Динамо Киев с 0:3, а преди това отборът падна 2:3 от Спарта Прага и победи 2:1 Виктория Пилзен.

Според запознати обаче не резултатите в контролите са били в основата на освобождаването на Ел Маестро. Надделяло е желанието на някой/и да бъде назначен Любослав Пенев, който пък бързо след това беше освободен. Припомняме, че решението за уволнение на Нестор Ел Маестро беше определено като грешно и от боса на ЦСКА Гриша Ганчев, който поправи грешката си в събота.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ