Локо (Пд) се тресе! Ще изгонят ли некадърния Таско от „Лаута“ след скандала снощи

7 Dni Sport01.08.2023
4

Привържениците на Локомотив (Пловдив) от фракцията “Бригада Пловдив” скочиха на компанията Money +, която е собственост на президентът на “черно-белите” Адам Сотков. Гневът им обаче основно бе насочен към провления маркетинг-директор – скандалният рефер от близкото минало Таско Тасков. Феновете отдавна искат той да напусне клуба.

Запалянковците изразиха възмущението си от работата му в Локомотив, като това се видя най-много минути преди двубоя с Ботев Враца, като на Лаута се извиха огромни опашки от над 300 метра, а десетки запалянковци си тръгнаха бесни и отказаха да гледат мача наживо..

Причината е била, че е имало само една работеща каса, както и само един човек, който е продавал билети за мача.

Ето текста без редакторска намеса:

“Money – !

Локомотив не е магазин за пари!
Искаме нормално функциониращ клуб с нормални хора в него – не треви и тасковци, дето вече се изредиха навсякъде!

Трябва ясно да заявим, че който прибира пари от билети и карти от обществен стадион, който използва марката Локомотив, трябва да осигури поне елементарен процес на Лаута, а не два декара място да са змиярник и фрашкани с проблеми от битово до морално естество. Клубът дълги години няма нормално лице, подобаващо на такава институция, няма структура, няма футболно и журналистическо лоби, няма база, няма маркетинг, как и откъде намираме сили да продължаваме и да се вдигаме всеки път… не е истина!

П.П. Това е ефектът от една работеща каса…”

 

 


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ