ЦСКА мълчи, защото готви нещо голямо. Задействани са дебели връзки. Новият старши-треньор е класа.

7 Dni Sport29.07.2023
Screenshot 2023-07-29 at 10.31.37

ЦСКА се раздели със сръбския си старши-треньор Саша Илич.

Феновете на ЦСКА очакват да разберат, кой ще е новия специалист начело на любимия им отбор. Ръководството се готви и води преговори на няколко фронта, а целта е отбора да има нов класен старши-треньор, който да използва потенциала на отбора на „армейците“.

Най-вероятно сценария ще е следния. Стамен Белчев ще поеме ЦСКА и ще изведе „червените“ в реванша срещу Сепси, а след това вече ще се обяви постаянния старши-треньор. Ръководството на отбора е в контакт с няколко именити специалисти, които да допринесат спокойствие, опит, знания и класа.

Спряганото име на Еуген Трика не е вариант. Златомир Загорчич е реална алтернатива. Преговаря се и с чуждестранни треньори, които вече са водили отбора в България. Едно от спряганите имена в тази посока е Павел Върба. Той в момента е старши-треньор на елитния чешки Злин, но оферта от ЦСКА е няколко нива над сегашните му задължения.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ