ЦСКА се раздели с треньора си Саша Илич и екипа му, мислят за нов

7 Dni Sport28.07.2023
Лудогорец - ЦСКА, Саша Илич

ЦСКА уволни Саша Илич като треньор. Това се случи едва след третия официален мач за сезона – 0:2 срещу „Сепси“ в Лигата на конференциите. Още в събота наставникът и сръбските му помощници си заминават за Белград.

Илич изкара целия минал сезон, но се задържа много малко през втория. В Румъния спрягат Еуген Трика за нов треньор на ЦСКА. Бившият „червен“ халф беше на стадиона на мача със „Сепси“. Вариант е и Стамен Белчев, който води втория отбор.
Два пъти наставникът бе начело на армейците.

ЦСКА отне лентата на Турицов Иван Турицов повече няма да бъде капитан на ЦСКА.

Решението е на ръководството на клуба, след като бранителят влезе в конфронтация с част от привържениците на „червените“, останали разочаровани от поражението с 0:2 от „Сепси“ в Лигата на конференциите. По-късно националът на България се извини за реакцията си. „Благодарим ви, „армейци“! За безрезервната си подкрепа и кипящата страст по трибуните от първа до последна минута не заслужавахте това представяне – се казва в съобщение на сайта на столичния гранд. – Емоциите бяха много, адреналинът – висок, но това не оправдава поведението ни на терена. Ето защо ръководството на ЦСКА взе решение да отнеме капитанската лента на Иван Турицов. След невероятната подкрепа, която Иван получи от всички в клуба и по трибуните в края на миналия сезон, вчерашните му реакции срещу публиката на ЦСКА са недопустими. Не приляга капитана на най-великия клуб в България да реагира по този начин и да не е в състояние да контролира емоциите си.”


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ