Саша Илич: ЦСКА и Сепси са равностойни, ще спечели този отбор с по-малко грешки

7 Dni Sport26.07.2023
ЦСКА, Пресконференция, Саша Илич

Треньорът на ЦСКА Саша Илич даде пресконференция преди утрешния мач със Сепси от турнира Лига на конференциите. Ето какво каза сърбинът пред медиите:

„Това е едно фантастично постижение и се надявам да продължим. Че отборът няма загуба на на стадион „Българска армия“ в европейските клубни турнири от 18 години.

Гледахме доста мачове на Сепси, знаем също какъв отбор се изправяме. Това, което искам хората да знаят, че това е само първата част от този дуел. Има и втора и искаме да продължим.

Назон имаше седмица допълнителна почивка заради ангажимента си с националния му отбор. Върна се, тренира и ще бъде в групата за мача. Амос Юга няма да може да се възстанови, но Махмутович вече е добре и ще бъде в групата.

Създаваме положения, но не успяваме да се възползваме от тях. Надявам се да създаваме още повече и да вкарваме.

Трябва да е ясно, че става въпрос за сблъсък между два много равностойни отбори и ще спечели този, който направи по-малко грешки. Надявам се да сме ние. Имахме възможно най-тежкият жребий и малко време за подготовка, но се надявам футболистите да успеят.

Естрада не е готов за 90 минути.

Ако искаме да продължим, трябва да сме по-добри и в двата мача. Не мисля, че ще е предимство за съперника, че реваншът е в Румъния.

Със сигурност футболистите ще получат специални указания, за неща, за които да внимават. Надявам се с помощта на феновете футболистите да дадат максимума. Какво и да им кажем преди мача, всичко зависи от тях.

За мен няма голямо значение в каква схема играем. По-важна е за журналистите. Имаме футболисти за всяка една схема, сменяме схемата в зависимост от противника“.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ