„Новината отговаря на истината, звънят на Наско Сираков да получи 2,4 млн. , той не си вдига телефона“

7 Dni Sport21.07.2023
Вихрен Сандански - Левски, Наско Сираков

Защитникът на Левски Ноа Сонко Сундберг иска да се присъедини към Лудогорец колкото се може по-скоро. Неговият настоящ шеф Наско Сираков обаче не си вдига телефона и не отговаря на повикванията на шефовете на 12-кратните шампиони, съобщават колегите от „БЛИЦ“.

„Синята“ легенда отдавна го има този неприятен навик. Явно 10-те години, в които беше без работа, са му притъпили някои важни рефлекси. Наско почти не изпуска тренировка на Левски, гледайки я с вечната си цигара в уста. В същото време обаче все „забравя“ да вдигне телефона си.

Ноа бил бесен и се надявал да се стигне до сделка, тъй като в Лудогорец отвсякъде щяло да му е по-добре – и като заплата, и като условия на работа, база, колектив и отношение.

Сираков чакал за гамбиеца с шведски паспорт и оферта от Турция.

Лудогорец предложи 500 000 евро за защитника, но Наско е настоял за минимум 1,2 милиона евро.

Последните информация гласят, че Сираков ще клекне на 800 хиляди евро. Въпросът е да си вдигне телефона… Стане ли това, трансфер ще има до дни, прогнозират във футболните среди.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ