Красивата Галя от „Сатен“: След толкова много години е време, да кажа истината за Слави Т. Трифонов

7 Dni Sport19.07.2023
Screenshot 2023-07-19 at 13.34.39

Занимавам се с мода, правя бански, потници и принтове за летни дрехи. Това заяви в ефира на „На кафе“ Галина Манова – Галя от „Сатен“ на въпрос какво става с живота й след Слави Трифонов.

Красавицата имаше балет, с който се изявяваше в „Шоуто на Слави“ дълги години.


Галина Манова е красива и се поддържа със спорта пилатес и стречинг, който изпълнява често.

„Ежедневието ми е изключително наситено. В днешно време много дами се изразяват чрез мода“, призна тя.

„Последната половин година следвам в „Инстаграм“ много интересни жени. Те са западноевропейки и техният прочит на модата много ми допада и се приближава до моята естетика“, заяви Галя.

„“Сатен“ бе първата ми рожба и явно съм я отгледала добре, защото от години не съм стъпвала на сцената, а хората ме знаят“, отвърна Галя.

„Преди спортувах професионално и прекарвах много часове в залата. Спортът обаче стана враг на тялото ми, имах много травми. Сега вярвам, че спортът трябва да зарежда тялото с енергия, а не да го изтезава. Важно е да си избираме правилния спорт, който ни подхожда на травмите и гена. Тренирам пилатес, а всяка сутрин правя стречинг, вечер също“, обясни тя.

В различни другия свои изяви Галя от „Сатен“ споделя, че със Слави Т. Трифонов са имали ползотворно сътрудничество и не разкрава пикантни жълтини, защото такива няма. Тя казва, че истината е, че шоумена е огромен професионалист.


Галина Манова показва своя прекрасен стил, с който обагря ежедневието на своите партньори.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ