Високата цена, поставена от Ботев Враца, отказала Арда от Браян Переа

7 Dni Sport19.07.2023
Септември София - Ботев Враца, Браян Переа

От Ботев (Враца) са поискали близо 1 милиона лева на Арда за нападателя си Браян Переа, съобщава “Тема спорт”. Колумбиецът се считаше за сигурен нов при тима от Кърджали, но след като разбрали за цената му, “небесносините” веднага се отказали.

Наскоро 30-годишният бивш футболист на Лацио заяви в родината си, че би искал да смени обстановката в България и би заиграл за друг клуб. С тази цена обаче това едва ли ще се случи. Переа има договор до юни 2025 година, което намалява сериозно шансовете му скоро да си тръгне от Враца.

В Арда пък наскоро са обсъдили възможността да се подсилят с Георги Миланов. Както е известно, халфът се очакваше да се завърне в Левски, но не успя да се разбере с ръководството на клуба. Спортно-техническият щаб на кърджалийци обаче преценил, че на неговата позиция има вече 4 играчи и няма смисъл да се вадят излишни пари.

Ботев (Враца) пък предвижда странна контрола. В петък се очаква тимът да играе проверка в Правец с израелски тим, който е на подготовка у нас. Странното в случая е, че врачани играха в понеделник (17 юли) с Локо (Сф), следващия понеделник приемат Славия (24 юли).


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ