Браян Переа се надява на трансфер, отвори вратата за такъв в efbet Лига

7 Dni Sport13.07.2023
Септември София - Ботев Враца, Браян Переа

Нападателят на Ботев (Враца) – Браян Переа, даде интервю пред Gol в родината си Колумбия. Той говори за престоя си при врачани, както и каква би била следващата стъпка в кариерата му. Колумбиецът призна, че би обмислил оферта от друг български клуб.

„Истината е, че се чувствам много добре, много съм щастлив. Имах възможност отново да играя, отново да се забавлявам, защото това е нещото, което намерих тук, в България. Клубът ми подаде ръка в труден момент от моята кариера и аз се възползвах от тази възможност и благодаря на Бога, че в личен и емоционален план всичко върви много добре“, започна Переа.

„Ботев Враца беше като възможност, която имах да играя отново, разбирате ли какво имам предвид? Не се колебаех, реших да се възползвам максимално и, слава Богу, с този манталитет успях да изиграя главната роля. Целите се постигат и мисля, че това беше основното – да се възползвам отново от възможността и благодарение на Бога съм тук“, продължи нападателят.

„В България има много конкурентни отбори, лига, която възвръща силата си с традиционните отбори и има добро ниво. Пристигнаха и много добри играчи и това му придава голямо значение. Футболът е доста физически, тактически не толкова, защото по-голямата част от отборите не са силни, но физиката на връщане назад и напред е това, което може да се види най-много в мачовете“.

„Ако нямаш манталитета, постоянството и дисциплината, които трябва да имаш не само във футбола, но и във всяка област, е много трудно да постигнеш целите си. Поставил съм си лични и групови цели, да имам дисциплина, да имам този манталитет да искам винаги повече и слава Богу, нещата се случват“.

„Фокусиран съм върху завръщането си в първенството с Ботев Враца, но също така искам, ако има възможност да отида в друг отбор тук в България или другаде, бих обмислил този вариант. Но за момента имам още две години от договора си и затова мисля за клуба, но не оставям настрана възможността да напусна клуба. Истината е, че е имало предложения, но те не са били лесни, защото имам още две години договор с клуба, защото истината е, че трябва да говоря с клуба, така че мисля, че за колумбийския футбол това няма да е лесно. Бих искал, никога не съм си затварял вратите да се върна в страната си“, завърши Браян Переа.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ