ЦСКА и Пирин Благоевград си стиснаха ръцете. Саша Илич им изпрати двама от своите играчи.

7 Dni Sport13.07.2023
Лудогорец - ЦСКА, Саша Илич

Пирин обяви официално две нови попълнения, които са преотстъпени от ЦСКА. Това са Симеон Александров и Александър Бучков.

„Двамата вече тренират с „орлетата“ и ще могат да вземат участие в мачовете от първенството, което стартира утре“, написаха от Пирин.

Александър Бучков е дясно крило, както и десен бек. През сезон 2019/2020 тренира с първия състав на ЦСКА. Дебютира за „червените“ 14 ноември 2020 година при победата с 5:0 над Ботев (Ихтиман) за Купата на България. Носител на Купата на България за сезон 2020/21. Следва наем в Литекс.

Юношески и младежки национал.

Симеон Александров играе като атакуващ полузащитник, но се изявява и като дясно и ляво крило. След като преминава през всички формации на Септември (София) е привлечен в първия състав през 2019 година, където се изявява на много добро ниво. На 6 септември 2022 година подписва с ЦСКА. Дебютира за „червените“ при победата с 4:0 над Хебър. На 4 януари 2023 се завръща в Септември под наем до края на пролетния полусезон. Юношески и младежки национал.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ