Тодор Янчев: Има оферти за мен, но не ме удовлетворяват, предпочитам да работя в България

7 Dni Sport10.07.2023
ФК ЦСКА 1948 - Лудогорец, Тодор Янчев

Бившият наставник на ФК ЦСКА 1948 Тодор Янчев сподели, че към него има предложения, но към момента те не го удовлетворяват.

Специалистът подаде оставка като наставник на „червените” след загубата с 1:3 от Лудогорец във финала за Купата на България. Той призна, че предпочита да продължи да работи у нас, въпреки че има предложения и от чужбина.

„В момента почивам в Гърция. Имах нужда от това. Има запитвания, но са такива, които не ме удовлетворяват. Има и от България, и от чужбина, но аз лично предпочитам да продължа да работя у нас”, коментира Янчев.

Той определи периода си в ЦСКА 1948 като „ползотворен”: „Отчитам като ползотворен този период на време за мен. А и за отбора. Все пак отборът завърши на третото място и се класира на финала за Купата на България, който за съжаление изгубихме. Искам да благодаря за шанса, който ми бе даден. Стойчо Младенов си имаше неговите задължения. Присъства само на няколко тренировки и това е. Но аз мога да призная, че именно той е човекът, от който съм научил най-много във футбола и приложих много от тези неща в работата си.“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ