Зелена светлина

7 Dni Sport08.07.2023
България - Гибралтар, Филип Кръстев, Радослав Кирилов, Никола Илиев, Марин Петков

Един от най-талантливите и перспективни играчи в националния отбор на България – Никола Илиев ще бъде преотстъпен в друг отбор. Информаията идва от медиите в Италия.

Атакуващият полузащитник ще трупа опит при мъжете. Изглежда таланта ще продължи кариета си в ЦСКА. От няколко дни насам се тиражира информацията, че „червените“ искат да вземат родния национал под наем от италианския гранд Интер.

За подобен развой съобщава и италианският журналист Фабио Алампи, който следи отблизо процесите в академията на „нерадзурите“.

Източникът пише, че ЦСКА желае силно Илиев, а отговорът от Интер ще дойде до броени дни. Българинът обаче със сигурност няма да е част от миланския колос през следващия сезон.

През миналия сезон юношата на Ботев Пловдив записа общо 33 мача за примаверата на Интер, в които вкара 11 гола и даде 12 асистенции. Той има договор със „Змията“ до юни 2025-а година.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ