Балкани: Може ли мачът с Лудогорец да е на друг стадион?

7 Dni Sport06.07.2023
350497429_1434901690695373_6758476721877872524_n

Ръководството на Балкани Косово разпространи съобщение в социалните мрежи, в което се твърди, че все още не е ясно на кой стадион ще се играе двубоя срещу Лудогорец и поради тази причина не са пуснати билетите в продажба.

Публикацията е от 23 часа в сряда вечер.

„Скъпи фенове, Преди всичко благодарим за изключителния интерес, който проявявате към билетите за мача срещу Лудогорец от Шампионската лига на УЕФА. Тъй като все още не е решено на кой стадион ще се проведе първият квалификационен мач, не можем да продаваме билети. Ние също с нетърпение очакваме това да бъде изяснено, така че в момента, в който го потвърдим, ще ви уведомим незабавно.

Молим ви за разбиране, благодарим ви, че останахте лоялни към шампиона на Косово в европейското пътуване“, написаха от Балкани.

По програма мачът с Лудогорец трябва да се играе на 11 юли от 21:45 часа на стадион „Фадил Вокри“ в Прищина. Преди няколко дни от Лудогорец обявиха продажбата на билети за феновете на „орлите“, като пропуските са с цена 3 евро.

Проучване на dsport показа, че проблемът идва от лошото състояние на терена на стадион „Фадил Вокри“.

На този етап в Лудогорец нямат информация за промяна на стадиона, на който ще се играе двубоя и се готвят за гостуват на „Фадил Вокри“. В сайта на УЕФА също е отбелязано, че мачът ще се играе на този стадион.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ