Венцеслав Стефанов обясни защо Мартин Георгиев още играе в Славия

7 Dni Sport05.07.2023
Славия, Пресконференция, Венцеслав Стефанов

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов обясни пред колегите от „БЛИЦ“ как се стигна до завръщането на 17-годишния Мартин Георгиев от Барселона. Новината бе официално публикувана в сайта на „белите“ снощи.

„Върнахме си Мартин като преотстъпен от Барса за един сезон по личното настояване на новия ни треньор Хосе Мария Басеро. Той счете, че е по-добре Марто да играе една година мъжки футбол в Славия, вместо да носи екипа на юношеската формация на Барселона до 23 години.

Мачовете в българския шампионат биха му помогнали още повече в неговото каляване. По думите на Бакеро Мартин е готов за националния отбор, защото притежава нужните качества“, заяви Стефанов.

„Бакеро е провел разговор с Алесанко от управата на Барса, който се е доверил на преценката му, че е по-добре Маритн да се върне в Славия и да натрупа опит в професионалния футбол“, уточни още пред нашата агенция босът на най-стария столичен клуб.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ